Shadowrun: København

PARAGRAF 39 STEMT IGENNEM

Ny lov freder magiske dyr i Skandinavien

Torsdag 19. December – Unionens nyeste tiltag træder officielt i kraft med starten på det nye år. §39 om uretmæssig skade og aflivning af magiske væsener anses som en stor sejr for Miljøminister Agda Langset og den grønne fløj. Loven vil gøre det lettere at føre sag mod corps og privatpersoner over såkaldte ’selvforsvarsaflivninger’ af magiske væsener i naturen og pålægger mennesker ansvaret for at holde sig ude af mere intelligente væseners territorier. Lokalt har tiltaget modtaget stærk kritik og Tyr har udtalt at loven vil umuliggøre deres operationer i Østjylland, hvilket har skubbet danske folketingsmedlemmer til igen at forsikre Tyrs ekstraterritorialitet på tilbagevunden jysk jord, til stor foragt fra den jyske genforeningsfront.

”Hvad vores svenske medborgere ikke forstår er at det ikke er dyr vi har at gøre med, men sande monstre ud af de gamle sagn. Da vi i generobringens første år blev nødt til at installere bunkere med maskingevær langs strandene for at forhindre meterlange hummere i at plyndre vores lejre, indså vi en ting: Det er vanvid at vise nåde over for jætter og dæmoner og så længe det er Tyrs ansvar at tage Jylland tilbage fra naturen vil vi benytte ethvert våben i vores arsenal mod de her væsner. De blødhjertede politikere der klager sig over dyrevelfærd og beskyttelse af unikke økosystemer har aldrig været nød til at tage et raketstyr til en fenrisulv før den kan flå sig igennem en pansret mandskabsvogn. De har aldrig set en gruppe sammenlænkede straffefanger blive trukket skrigende ud i en giftig sø fordi den forreste mand trådte for tæt på en bækhest. De kan indføre så mange love de vil. Vi vil håndhæve vores ekstraterritorialitet og holde vores løfte om at gøre Danmark stort igen. Vi vil ikke overlade Jylland til monstre.” – Helle Jensen, CEO og gydje, om Tyrs restaurering af Jylland.

fenris.jpg

Comments

Vodkabutt

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.