Shadowrun: København

Stuffer Shack Shooting

Aztechnology siger nej til forbedret sikkerhed

Stuffer-Shack.png

Fredag 15. November – De kendte og allestedsnærværende Stuffer Shacks bliver samlet udsat for gennemsnitligt 21 røverier om ugen i hovedstadsområdet alene. Det nyeste og mest brutale angreb, som politi siger var resultatet af et bandeopgør, efterlod kl. 3 i nat en Stuffer Shack på Rolighedsvej i ruiner og flere kunder med mindre sår og traumer. Dette har sat fornyet fokus på spørgsmålet om kunder og ansattes sikkerhed i Stuffer Shacks i udsatte områder, og moderselskabets beslutning om at have så lidt fysisk sikkerhed som muligt i butikkerne. En Stuffer Shack manager som ønsker at forblive anonym udtaler
”Det kan ikke betale sig. Under 5 procent af vores omsætning består af certificerede credsticks, så røverne slipper af sted med håndører. Prisen på bedre fysisk sikkerhed i butikkerne ville langt overstige nogen vinding. Og kunderne i de her områder har alligevel ikke råd til at handle andre steder.”

Comments

Vodkabutt

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.