Yan "Xeno" Takashi

Hærdet gennem et hårdt liv i Københavns undergrund, har Yan overlevet på sin charme og udstråling, og undervejs opbygget sig et arsenal af venner og kontakter.

Description:
Bio:

Yan Takashi er født og opvokset i det lavere København, dog halvt dansk tager han udseendet fra sin mors Japanske afstamning.
Med sin interesse for hurtige motorcykler søgte han, i en tidlig alder, mod Københavns undergrundsmiljø i higen efter ulovlige væddeløb, og det blev disse omgivelser der kom til at definere Yan’s opvækst. Det var aldrig svært at finde nogen der vil tilbyde nemme penge for en lille tjeneste, og det blev hurtigt hans hovedindkomst efter han forlod sit barndomshjem. Men, som Yan indså, er der altid jobs der betaler bedre, og i sine tidlige 20’ere ændrede han sin beskæftigelse.
Istedet for at være simpel stik-i-rend dreng fandt Yan det mere lønsomt at sælge ting han fandt, oftest i lommer og boliger, og det var i den forbindelse at han begyndte at opsamle sig et forråd af kontakter. Tiden gik, elektronik og telefoner blev til biler og våben, og hælere i gyder blev til gangstere og klubejere i jagten efter lyssky varer. Specielt et langt samarbejde med sovietniken Matjev Barbolin har vist sig lukrativt for Yan, og en mellemmand tilsyneladende i stand til at skaffe alt, Content Not Found: braille. Udover hans kontakter er Yan’s vigtigste våben list og hans endeløse charme.

Med en livsfilosofi om at hurtige penge er de bedste penge, begynder Yan nu sin Karriere som Shadowrunner under navnet Xeno

Yan "Xeno" Takashi

Shadowrun: København ChilloManiac